Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Waarom ASC?

Omdat wij luisteren naar jouw wensen, rekening houden met jouw budget en voor jou het geschikte materiaal zoeken, op maat gemaakt. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de handboogsport, van recreatie- tot topsport. Daardoor weten ze wat er speelt en leeft in onze sport.

1. Inclusief afstellen: Bij aankoop van een nieuwe boog kun je de boog meteen door ons laten afstellen. Het afstellen duurt ongeveer twee uur.

2. 1000-schot garantie na aankoop nieuwe boog: Na ongeveer 1000 schoten kijken wij je  nieuw gekochte boog helemaal gratis na! Neem hiervoor contact met ons op en maak een afspraak of kom langs in ons handboogcentrum.

3. Langere levertijd: Helaas, soms duurt het wat langer dan gewenst voordat een boog of ander handboogmateriaal wordt geleverd door de fabrikant. Dit is een bekend verhaal waar wij én de leverancier niets aan kunnen doen dan wachten tot het er is. Wij houden je regelmatig op de hoogte, door middel van een telefoontje of een e-mail, van de status van de bestelling zodat je weet waar je aan toe bent. En je kunt natuurlijk altijd zelf even contact met ons opnemen.

4. Altijd een oplossing: Zijn er vragen of opmerkingen? Dan kunt je ons altijd bellen, mailen of persoonlijk aanspreken en wij zorgen voor een antwoord en een oplossing.

5. Ben je niet tevreden, is er iets niet naar wens verlopen? Neem direct contact met ons op!

Je bent van harte welkom tijdens de openingstijden di-do-vr: 09.00 - 17.30. Wo 09.00 - 20.30. Za 09.00 -16.00.

0031 (0)6-53151631 Kreuzelweg 23, 5961 NM Horst info@archeryservicecenter.nl